ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Παρασκευή 21 Μαρτίου 2008

Μεγάλη πρόκριση για τον Ολυμπιακό

Η ομάδα του Πειραιά επιβλήθηκε με 72-63 της Ρεάλ Μαδρίτης, παίρνοντας το «εισιτήριο» για τα προημιτελικά της Ευρωλίγκας. Ματς για γερά νεύρα από το ξεκίνημα, με τους παίκτες του Παναγιώτη Γιαννάκη να παίρνουν ώθηση από την δυναμική συμπαράσταση των οπαδών τους. Παλιές εποχές θύμισε το ΣΕΦ, το οποίο είχε κατακλυστεί από 13.000 θεατές. Κανένας «ερυθρόλευκος» δεν υστέρησε, όμως Βασιλόπουλος και Τεόντοσιτς ήταν αυτοί που έδωσαν το σύνθημα για αντεπίθεση, όταν βρέθηκε η ομάδα τους πίσω στο σκορ με 39-44. Πλέον, στο δρόμο του Ολυμπιακού για την πρόκριση στο φάιναλ φορ, η ΤΣΣΚΑ Μόσχας με μειονέκτημα έδρας. Πρώτο ματς στην Ρωσία, 1η Απριλίου.

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ (Παναγιώτης Γιαννάκης): Μπλάκνεϊ 4, Γουντς 9, Τεόντοσιτς 12, Βασιλειάδης, Μπουρούσης 8, Βασιλόπουλος 14, Τζάκσον 7, Γκριρ 9, Μασιγιάουσκας 4, Πρίντεζης 3, Τσακαλίδης 2, Καυκής.

ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ (Χοάν Πλάζα): Μπούλοκ 10, Σμιθ 2, Παπαδόπουλος 7, Ρέγιες 5, Μούμπρου 5, Τουντσερί, Πελεκάνος 2, Ερβέλ 12, Σέκουλιτς 4, Λόπεθ 16, Ιτούρμπε, Γιούλ

Συμπληρώθηκε το παζλ της προημιτελικής φάσης της Ευρωλίγκας, μετά το τέλος της 6ης αγωνιστικής του ΤΟΠ 16. Ως γνωστόν, ο Ολυμπιακός θα αντιμετωπίσει την ΤΣΣΚΑ Μόσχας και η ομάδα που θα προκριθεί στο Φάιναλ Φορ της Μαδρίτης, θα αναμετρηθεί στον ημιτελικό με την ομάδα που θα προκύψει από το Ταουγκρές-Παρτιζάν. Η Σιένα θα αντιμετωπίσει με πλεονέκτημα έδρας την Φενέρμπαχτσε και η Μακάμπι Τελ Αβίβ την Μπαρτσελόνα.

Τρίτη 1/4/2008

ΤΣΣΚΑ Μόσχας – Ολυμπιακός
Μακάμπι Τελ Αβίβ – Μπαρτσελόνα
Σιένα – Φενέρμπαχτσε
Ταουγκρές – Παρτιζάν

Δεν υπάρχουν σχόλια: