ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Κυριακή 2 Μαρτίου 2008

Για τους προληπτικούς δεν είναι απλά κακό το σημάδι. Είναι σαφέστατη ένδειξη, αυτή η 2η συνεχόμενη ήττα που έκανε στο Ελληνικό πρωτάθλημα ο Παναθηναϊκός. Χωρίς να υπολογίζουμε την… εμβόλιμη Ευρωπαϊκή αποτυχία, ψάξαμε στο αρχείο για να δούμε πότε ήταν η τελευταία φορά που ο Παναθηναϊκός έκανε και πάλι δύο σερί ήττες στην Α1. Και τι βρήκαμε; Τη σεζόν 2001-02 οι «πράσινοι» είχαν χάσει δύο συνεχόμενα παιχνίδια, στα πλέι οφ από τον Ολυμπιακό και στην πορεία έχασαν και το πρωτάθλημα!

Ο Ολυμπιακός μπορεί να αντιμετώπιζε την Ολύμπια στο ΣΕΦ, ωστόσο οι παίκτες του φαίνεται πως σκέφτονταν περισσότερο το παιχνίδι τελικό, όπως έχει χαρακτηριστεί απέναντι στην Μακάμπι. Οι «ερυθρόλευκοι» έπαιξαν με τη φωτιά, ωστόσο τελικά δεν…κάηκαν καθώς επικράτησαν με 65-61 των «πορτοκαλί». Τα 21 λάθη των παικτών του Ολυμπιακού, άλλωστε μαρτυρούν την εικόνα του ματς.

Σημαντική νίκη για την ομάδα του ΑΓΟΡ, η οποία επικράτησε στην έδρα του με 73-69 του Αιγάλεω, για την 18η αγωνιστική της Α1 μπάσκετ των ανδρών. Οι γηπεδούχοι ήταν καλύτεροι στο μεγαλύτερο διάστημα του αγώνα και στο τέλος κατάφεραν να πάρουν τους βαθμούς τις νίκης, οι οποίοι είναι πολύ σημαντικοί για το Ρέθυμνο, καθώς βρίσκεται την τελευταία θέση της βαθμολογίας.

Τα επεισόδια που δημιούργησαν οι οπαδοί της ΑΕΚ με τους οπαδούς της ΑΕΛ στο πρώτο δεκάλεπτο στο κλειστό της Νεάπολης στοίχισαν στην «Ένωση». Οι «βυσσινί» επικράτησαν των «κιτρινόμαυρων» με 86-78, στο πλαίσιο της 18ης αγωνιστικής της Α1 μπάσκετ.

ΑΓΟΡ 73-69 Αιγάλεω
Ολυμπιακός Ολύμπια Λάρισας
Παναθηναϊκός Μαρούσι
Α.Ε.Λ ΑΕΚ

.

Δεν υπάρχουν σχόλια: