ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Σάββατο 15 Μαρτίου 2008

Ο Γιώργος Ζευγώλης αναλύει την 20η αγωνιστική

Στο αθηναϊκό ντέρμπι της Κυψέλης, μεταξύ Πανελλήνιου και Πανιώνιου, αλλά και στην αναμέτρηση του Ρεθύμνου με αντιπάλους τον ΑΓΟΡ και την ΑΕΚ επικέντρωσε το ενδιαφέρον του ο Γιώργος Ζευγώλης, ο οποίος ανέλυσε για τον ΕΣΑΚΕ τα παιχνίδια της 20ης αγωνιστικής της Α1.

ΜΑΡΟΥΣΙ – ΟΛΥΜΠΙΑ (15/3, 17.00, Supersport, Κουκουλεκίδης, Καρακατσούνης, Μαχαιριανάκης): «Το Μαρούσι είναι σε πολύ καλή φόρμα και το έχει αποδείξει σε συνεχόμενα παιχνίδια. Παρότι η Ολύμπια είναι σταθερή ομάδα, πιστεύω ότι η έδρα δίνει προβάδισμα στο Μαρούσι. Περιμένω πάντως ένα ωραίο παιχνίδι, αφού και οι δύο ομάδες είναι σε καλή κατάσταση».

ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟΣ – ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ (15/3, 17.00, ΕΤ1, Πιτσίλκας, Γκόντας, Κουκουλίτσιος): «Είναι δύο ομάδες με ίδιους στόχους και αυτό το γεγονός καθιστά ιδιαίτερα ενδιαφέρον το παιχνίδι. Ο Πανελλήνιος προέρχεται από την μεγάλη νίκη στο ΟΑΚΑ, ενώ ο Πανιώνιος δεν δείχνει σταθερότητα, ειδικά εκτός έδρας παίζει κάπως περίεργα. Το αποτέλεσμα έχει μεγάλη σημασία και για τους δύο και πιστεύω ότι αν ο Πανιώνιος είναι συγκεντρωμένος θα γίνει μεγάλη μάχη που θα κριθεί στο τέλος».

ΡΕΘΥΜΝΟ – ΠΑΟΚ (15/3, 17.00, Σπυρίδωνος, Κορομηλάς, Γκούμας): «Είναι ένα ακόμα από τα τελευταία χαρτιά του Ρεθύμνου. Παρότι η ΑΕΚ έχει μεγαλύτερες δυνατότητες, το κίνητρο είναι τεράστιο για τους γηπεδούχους. Παίζουν τον νυν υπέρ πάντων αγώνα και θέλουν να μείνουν ζωντανοί και να δημιουργήσουν μεγάλο άγχος στις ομάδες που θα πλησιάσουν και που δεν έχουν εξασφαλιστεί ακόμα. Θα παίξει μεγάλο ρόλο η μέρα που θα βρεθεί το Ρέθυμνο και έχω την άποψη ότι πλεονεκτεί στα ματς απ που δημιουργούνται».

ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ – ΚΟΛΟΣΣΟΣ (15/3, 19.00, ΕΤ1, Παπαδημητρίου, Ταβουλαρέας, Ανδρικόπουλος): «Ο Κολοσσός δεν έχει να περιμένει κάτι περισσότερο απ’ αυτό το ματς, πέρα από το να παίξει καλά και να προετοιμαστεί για τα κρίσιμα παιχνίδια που έρχονται και είναι σημαντικά. Ο Παναθηναϊκός αντιμετωπίζει από την πλευρά του ένα διαδικαστικό παιχνίδι, το οποίο εκ μέρους μου δεν αντέχει κάποιου ιδιαίτερου σχολιασμού».

ΠΑΟΚ – ΟΛΥΜΠΙΑΔΑ (16/3, 17.00, Supersport, Σχινάς, Μπήτης, Σώμος): «Η Ολυμπιάδα έχει μπει σε άλλη φάση πλέον, δεν επιζητά βαθμολογικά οφέλη, παρά μόνο να τελειώσει όσο πιο τιμητικά μπορεί αυτή την παρουσία της στην Α1. Ο ΠΑΟΚ θέλει να κερδίσει για να βελτιώσει την θέση του και έχει ξεκάθαρα το πρώτο χέρι για τη νίκη»>

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ – ΑΙΓΑΛΕΩ (16/3, 19.00, ΣΚΑΪ, Τανατζής, Αφεντουλίδης, Παναγιώτου): «Το Αιγάλεω παρότι πραγματικά έχει εντυπωσιάσει με την πορεία του, δεν μπορεί να περιμένει πολλά μέσα στο ΣΕΦ με αντίπαλο τον Ολυμπιακό του Γιαννάκη. Ο Ολυμπιακός δεν πρόκειται να ρισκάρει υποτιμώντας τον αντίπαλο και εύκολα ή λιγότερο εύκολα, θα κερδίσει».

ΑΕΛ – ΑΡΗΣ (16/3, 19.30, Supersport, Ζαλβανός, Ηλιόπουλος, Διαμαντής): «Η Λάρισα στο πρώτο ματς με τον νέο προπονητή εντυπωσίασε και στο επόμενο απογοήτευσε. Εντός έδρας όμως, πάντα παίζει καλά. Ο Αρης έχει δεδομένη ποιότητα κι επειδή ουσιαστικά έμεινε εκτός Ευρωλίγκα, θα ρίξει το βάρος στο πρωτάθλημα και θα κυνηγήσει το πλεονέκτημα με όσο το δυνατόν ψηλότερο πλασάρισμα στην κανονική περίοδο».

Δεν υπάρχουν σχόλια: