ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Τετάρτη 19 Μαρτίου 2008

ΧΩΡΙΣ ΑΥΡΙΟ

Όταν είσαι πρωταθλητής Ευρώπης είσαι υποχρεωμένος στα δύσκολα να ανταποκρίνεσαι! Στον Παναθηναϊκό γνωρίζουν μέχρι και οι πέτρες ότι το παιχνίδι της Τετάρτης (21.15 Supersport) στην «Χάλα Πιονίρ» με την Παρτιζάν είναι ίσως πιο σημαντικός και από τον φετινό τελικό της Ευρωλίγκα.
Εξάλλου αν οι παίκτες του Ομπράντοβιτς δεν κερδίσουν αυτό το παιχνίδι, δεν θα έχουν ποτέ την δυνατότητα να παίξουν και τον πραγματικό τελικό.
Η αποστολή των «πρασίνων» αναχώρησε για το Βελιγράδι το πρωί της Τρίτης και στο μυαλό όλων εκτός από τη νίκη στο Βελιγράδι, θα είναι και σε τυχόν θαύμα στην Ιταλία, καθώς αν η Σιένα χάσει από την Εφές, τότε ο Παναθηναϊκός κατακτά αυτομάτως και την πρώτη θέση στον όμιλό του.

Ένα θαύμα στο παρκέ του Αλεξανδρείου θα επιδιώξει να πετύχει την Τετάρτη (21.15, SuperSport 3) ο Αρης, κόντρα στην Λιέτουβος Ρίτας για να διατηρήσει ζωντανές τις ελπίδες του για πρόκριση. Αυτό συμβαίνει γιατί ακόμα και αν έρθει η απίστευτη διαφορά των 31 πόντων οι «κίτρινοι» θα πρέπει να περιμένουν και την Ταού να κερδίσει στην Κωνσταντινούπολη την Φενέρμπαχτσέ Ουλκέρ.
Το σύνολο του Γκόρντον Χέρμπερτ προετοιμάζεται όσο το δυνατόν καλύτερα για να επιδιώξει το ακατόρθωτο. Ακόμα και αν η διαφορά δεν πλησιάσει στα επιθυμητά επίπεδα, οι παίχτες του Αρη είναι αποφασισμένοι να το παλέψουν μέχρι τέλους για να πάρουν τη νίκη. Από την πλευρά τους απηύθυναν κάλεσμα στον κόσμο της ομάδας έτσι ώστε να βρίσκεται στο Αλεξάνδρειο για να γιορτάσουν μαζί την πορεία της ομάδας, μία ενδεχόμενη νίκη και ίσως. την πρόκριση.

Το ΣΕΦ θα φορά από νωρίς τα γιορτινά του. Στις εξέδρες δεν θα πέφτει καρφίτσα. Η... ιστορία του συλλόγου θα βρίσκεται στο γήπεδο. Οι προϋποθέσεις είναι ιδανικές. Όλα μοιάζουν να είναι σχεδιασμένα έτσι ώστε η μαγική βραδιά να έχει τον ιδανικό επίλογο. Την πρόκριση των «ερυθρόλευκων» στις οχτώ καλύτερες ομάδες της Ευρωλίγκα. Η πιο μεγάλη ώρα είναι την Πέμπτη (20/3) στις 20.00 για τον Ολυμπιακό του Παναγιώτη Γιαννάκη...
Ο Ολυμπιακός που κατάφερε να σταθεί όρθιος σε τρία πολύ δύσκολα παιχνίδια, με Ζαλγκίρις εντός, με Μακάμπι εκτός και Ζαλγκίρις εκτός, καλείται να ολοκληρώσει μια αποστολή που πριν από ένα μήνα φάνταζε αδύνατη. Με νίκη έστω και μισό πόντο επί της Ρεάλ οι «ερυθρόλευκοι» προκρίνονται στα προημιτελικά και αφήνουν εκτός το μεγάλο φαβορί για την κατάκτηση του τροπαίου.

Δεν υπάρχουν σχόλια: