ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Πέμπτη 17 Ιανουαρίου 2008

Ούτε αυτή τη φορά τα κατάφερε ο Αρης στην Ιταλία. Οι "κίτρινοι" έχασαν 77-69 από την Αρμάνι Τζινς Μιλάνο, στην 19η συνεχόμενη ήττα στην Ιταλία και συνεχίζουν να ψάχνουν τη νίκη που χρειάζονται για να εξασφαλίσουν το εισιτήριο της πρόκρισης στους "16" της Ευρωλίγκα.

Μόνο για «τουρισμό» πήγε ο Πανελλήνιος στη Ρωσία. Οι «Ολυμπιονίκες» έχασαν με 107-73 από την Ντιναμό Μόσχας του Αντώνη Φώτση, στο πλαίσιο της ένατης αγωνιστικής του ULEB Cup. Έτσι, έμειναν στη μια νίκη στη φετινή διοργάνωση

Τις όποιες πιθανότητες είχε για την πρώτη 8έση ο Πανιώνιος τις έχασε μαζί με το παιχνίδι, από τη Γκραν Κανάρια στο Ελληνικό με σκορ 74-79. Το παιχνίδι επισκίασε η μια και παραπάνω ώρα που έκανε να ξεκινήσει το δεύτερο μέρος γιατί έσπασε το ένα ταμπλό στην ανάπαυλα.

Μόνο στην τέταρτη περίοδο αποφάσισε να παίξει μπάσκετ ο ΠΑΟΚ στην Εσθονία. Ο «Δικέφαλος του Βορρά» ηττήθηκε με 90-80 από την Τάρτου Ροκ, στο πλαίσιο της τέταρτης αγωνιστικής των ομίλων του Euro Cup. Έτσι, έχασε και τις τελευταίες του μαθηματικές ελπίδες για πρόκριση στους «8».

Βαριά ήττα με 91-71 από την ΑΕ Λεμεσού γνώρισε η Ολύμπια Λάρισας. Έπειτα από αυτή την ήττα η υπόθεση πρόκριση για τους «πορτοκαλί» δυσκόλεψε πάρα πολύ, καθώς η ομάδα του Γιώργου Μπαρτζώκα είχε νικήσει με τέσσερις πόντους τους Κύπριους και πλέον στην ισοβαθμία υστερεί.

Δεν υπάρχουν σχόλια: