ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Κυριακή 13 Ιανουαρίου 2008

Μεγάλη νίκη πέτυχε η Ολύμπια λάρισας κατά της ΑΕΚ με σκορ 71-67. Η ομάδα του Γιώργου Μπαρτζώκα ήταν πιο ψύχραιμη στα τελευταία λεπτά κι έτσι κατάφερε να κατακτήσει ένα πολύ σημαντικό γι' αυτήν ροζ φύλλο αγώνα.

Με μεγάλο πρωταγωνιστή τον Δημήτρη Τσαλδάρη που ευστοχούσε από κάθε γωνιά του κλειστού στο Αιγάλεω, ο Αρης πέρασε νικηφόρα από το Σίτι επικρατώντας της ομάδας του Θανάση Σκουρτόπουλου με 88-71.

Δεν αντιμετώπισε προβλήματα κόντρα στον ΑΓΟΡ ο ΠΑΟΚ. Ο «Δικέφαλος του Βορρά» επικράτησε με 76-61 των Κρητικών στην Πυλαία, στο πλαίσιο της 12ης αγωνιστικής της Α1 και βρέθηκε κάπως μακριά από τις επικίνδυνες θέσεις.

Ο Διαμαντόπουλος έλειπε, όμως οι υπόλοιποι κάλυψαν και με το παραπάνω το κενό του. Ο Κολοσσός, λοιπόν, με έξι παίκτες να σημειώνουν διψήφιο αριθμό πόντων, κέρδισε με 88-77 την Ολυμπιάδα, έφτασε στις τέσσερις νίκες και πλέον ατενίζει με περισσότερη αισιοδοξία το μέλλον. Οσο για τους Πατρινούς, δύσκολα η νέα σεζόν θα τους βρει στην Α1

Ο Πανιώνιος κέρδισε το Μαρούσι με 74-72 στο κλειστό του Αγίου Θωμά σε ένα παιχνίδι που έγινε θρίλερ στο τέλος. Οι "κυανέρυθροι" προηγήθηκαν με 20 πόντους στα μέσα της τέταρτης περιόδου και οι γηπεδούχοι έφτασαν να διεκδικούν τη νίκη στην τελευταία επίθεση, ωστόσο, τα σουτ του Μπουντούρη και του Μιλισάβλιεβιτς ήταν άστοχα.

Κολοσσός Ρόδου 88-77 ΑΕΠ Ολύμπιας
Αιγάλεω 71-88 Αρης
ΠΑΟΚ 76-61 ΑΓΟΡ
Ολύμπια Λάρισας 71-67 ΑΕΚ
Μαρούσι 72-74 Πανιώνιος

Δεν υπάρχουν σχόλια: