ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Σάββατο 12 Απριλίου 2008

Διάλειμμα με All Star Game

Η Α1 κάνει... χώρο για αυτό το Σαββατοκύριακο (12-13 Απριλίου) στο 16ο All Star Game, το οποίο διοργανώνεται από τον ΕΣΑΚΕ στην πληγείσα από τις καταστροφικές πυρκαγιές του Αυγούστου Αμαλιάδα. Η διοργάνωση ήταν αρχικά προγραμματισμένη για τις 2-3 Φεβρουαρίου, αλλά αναβλήθηκε λόγω της κοίμησης του μακαριστού Αρχιεπισκόπου Χριστόδουλου. Ήδη από αύριο αρχίζουν οι εκδηλώσεις με τον αγώνα All Star μπάσκετ με καρότσι και τον καθιερωμένων αγώνα των νέων παικτών ανάμεσα στις Ελπίδες Βορρά και τις Ελπίδες Νότου.

Την Κυριακή αναμένεται το αποκορύφωμα της γιορτής του ελληνικού μπάσκετ, με την αναμέτρηση των κορυφαίων Ελλήνων της Α1, που θα τεθούν αντιμέτωποι με τους αντίστοιχους Ξένους, και φυσικά τους διαγωνισμούς καρφωμάτων και τριπόντων. Τα βλέμματα, πάντως, συγκεντρώνονται στον πρώτο διαγωνισμό, καθώς ο περσινός νικητής, Γιώργος Πρίντεζης, αυτήν τη φορά με τη φανέλα του Ολυμπιακού, θα προσπαθήσει να «πιάσει» το ρεκόρ που κατέχει από το 1999 ο Αντόνιο Χάρβεϊ, όταν είχε κατακτήσει για δύο διαδοχικές χρονιές τον τίτλο του... μετρ στα καρφώματα.

Και φέτος ο Δημήτρης Διαμαντίδης του Παναθηναϊκού συγκέντρωσε τις προτιμήσεις στην ψηφοφορία που έγινε για την επιλογή των παικτών στο ρόστερ των Ελλήνων (3087), ενώ στην αντίστοιχη για τους Ξένους την τιμητική του είχε πάλι ο Παναθηναϊκός, καθώς πρώτευσε ο Σαρούνας Γιασικεβίτσιους με 3.275 ψήφους.

Προπονητές των Ελλήνων ψηφίστηκαν οι Παναγιώτης Γιαννάκης (Ολυμπιακός), Θανάσης Σκουρτόπουλος (Αιγάλεω), ενώ των Ξένων οι Ζέλιμιρ Ομπράντοβιτς (Παναθηναϊκός), Γκόρντον Χέρμπερτ (Αρης).

Τελευταία στιγμή, πάντως, υπήρξε αλλαγή στο ρόστερ των Ελλήνων, καθώς ο τραυματισμός του Κώστα Βασιλειάδη του Ολυμπιακού, στο παιχνίδι πρωταθλήματος με τον Πανιώνιο, δεν επέτρεψε στον παίκτη να δώσει το «παρών». Τη θέση του στον αγώνα πήρε ο Δημήτρης Βεργίνης του ΠΑΟΚ, ενώ ο Πρόδρομος Νικολαΐδης του Αιγάλεω τον αντικατέστησε στον Διαγωνισμό Τριπόντων.

Ο Σοφοκλής Σχορτσιανίτης του Ολυμπιακού, παρά το γεγονός ότι απέχει από την ενεργό δράση, συγκέντρωσε 1614 ψήφους, ενώ τη θέση του στο ρόστερ πήρε ο Γιαννούλης του Πανιωνίου.

Παρουσιαστές του 16ου All Star Game θα είναι οι Γιώργος Αμυράς και Ρένια Τσιτσιμπίκου, παρουσιαστές της τηλεοπτικής εκπομπής «Μένουμε Ελλάδα». Παράλληλα, ο ΕΣΑΚΕ εξασφάλισε την παρουσία του χορευτικού συγκροτήματος Ντράγκον Λέιντις, των τσίρλιντερς της Ζαλγκίρις, όπως και των «Dunkers To SLAM NATION», που υπόσχονται ένα μοναδικό σόου καρφωμάτων.

Το πρόγραμμα

Σάββατο 12/4/2008

14:30 - All Star Game Basket με Καρότσι στο Κ.Γ. ΑΜΑΛΙΑΔΑΣ
17:00 - Έναρξη του αγώνα All Star Game Ελπίδων Βορρά - Ελπίδων Νότου στο Κ.Γ. ΑΜΑΛΙΑΔΑΣ

Κυριακή 13/4/2008
16:00 - 16ο All Star Game στο Κ.Γ. ΑΜΑΛΙΑΔΑΣ (Διαγωνισμός Τριπόντων - Καρφωμάτων)

Δεν υπάρχουν σχόλια: