ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Παρασκευή 18 Απριλίου 2008

Ο Κρις Χουγκάζ αναλύει την 25η αγωνιστική της Α1




Ελάχιστες θέσεις έχουν καταληφθεί μία αγωνιστική πριν από την λήξη της κανονικής περιόδου της Α1 και είναι επόμενο ότι τα παιχνίδια της 25ης αγωνιστικής που θα διεξαχθούν το Σαββατοκύριακο 19 και 20 Απριλίου έχουν μεγάλο ενδιαφέρον. Ο Κρις Χουγκάζ, συνεργάτης του Νέναντ Μάρκοβιτς στην τεχνική ηγεσία του Πανιώνιου, έκανε για τον ΕΣΑΚΕ την ανάλυση της αγωνιστικής και τις εκτιμήσεις του για την εξέλιξη των παιχνιδιών.

ΟΛΥΜΠΙΑΔΑ – ΚΟΛΟΣΣΟΣ (19/4, 17.00, Καρακατσούνης, Μπήτης, Γεωργιάδης): «Για τον Κολοσσό είναι ένα οριακό παιχνίδι το οποίο πρέπει να πάρει για να σιγουρέψει την παραμονή του και πιστεύω ότι θα τα καταφέρει. Η Ολυμπιάδα βρίσκεται από καιρό στον προθάλαμο της Α2 και χρησιμοποιεί παίκτες που συλλέγουν εμπειρίες. Ο Κολοσσός θα είναι πιο αποφασισμένος και εδώ που έφτασε, πιστεύω ότι είναι στο χέρι του να πάρει το παιχνίδι στο οποίο είναι το μεγάλο φαβορί».

ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟΣ – ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ (19/4, 17.00, Μουζάκης, Παπαπέτρου, Σταματόπουλος): «Ο Πανελλήνιος έχει πολύ καλή παρουσία στον δεύτερο γύρο, αλλά ο Ολυμπιακός είναι το φαβορί. Εχοντας απαλλαγεί πλέον από τις ευρωπαϊκές υποχρεώσεις, οι οποίες του έφερναν επιβάρυνση και αυτή είχε φανεί έντονα στο πρόσφατο μεταξύ μας παιχνίδι, δεν θέλει να υποστεί άλλη ήττα πριν από τα πλέι οφ και έχει και την σημαντική ενίσχυση με την επιστροφή του Σχορτσιανίτη, αφού χρειαζόταν έναν ακόμα ψηλό».

ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ – ΜΑΡΟΥΣΙ (19/4, 17.00, Supersport, Σχινάς, Φούφης, Μάνος): «Για εμάς είναι ένα παιχνίδι το οποίο πρέπει να νικήσουμε για να πλησιάσουμε πολύ κοντά στην είσοδό μας στην πρώτη τετράδα, αφού ευελπιστούμε ότι στα δύο παιχνίδια που απομένουν θα κάνουμε περισσότερες νίκες από τον Πανελλήνιο. Το Μαρούσι έχει δείξει ένα τελείως διαφορετικό πρόσωπο στον δεύτερο γύρο, έχει κάνει πολύ καλή πορεία με μεγάλες νίκες. Θεωρώ όμως ότι με την εικόνα που δείχνουμε στα τελευταία απχινίδια και με την ενέργεια που βγάζουμε στο γήπεδο, θα καταφέρουμε να νικήσουμε έχοντας και τη συμπαράσταση του κόσμου μας που ακούω ότι θα είναι μεγάλη».

ΡΕΘΥΜΝΟ – ΠΑΟΚ (19/4, 17.00, ΣΠΟΡ+, Κουκουλεκίδης, Ηλιόπουλος, Βαρδάλος): «Οι δύο ομάδες έχουν ταλαιπωρηθεί πολύ από το κυνήγι των βαθμών και από την πίεση που έχουν όλο αυτό τον καιρό στην προσπάθεια να σωθούν. Η τελευταία αγωνιστική έφερε τον ΠΑΟΚ σε πλεονεκτική θέση, με τη δική του νίκη και την ήττα του Ρεθύμνου από τον Αρη. Παίζει ρόλο και η διαφορά των 15 πόντων που είχε νικήσει ο ΠΑΟΚ στον πρώτο γύρο και είναι δύσκολο να καλυφθεί από το Ρέθυμνο. Πιστεύω ότι οι γηπεδούχοι είναι πιο κοντά στη νίκη, αλλά δεν ξέρω κατά πόσο αυτή μπορεί να τους δώσει και τη σωτηρία».

ΑΕΛ – ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ (19/4, 17.00, Supersport, Ζαβλανός, Αναστόπουλος, Ψαριανός): «Η Λάρισα γνώριζε ότι στα παιχνίδια με τον Ολυμπιακό και τον Παναθηναϊκό θα ήταν δύσκολο να πάρει κάτι περισσότερο από κάποια καλή εμφάνιση την οποία και θα επιδιώξει και σ’ αυτόν τον αγώνα. Ο Παναθηναϊκός είναι το φαβορί, προετοιμάζεται για τα πλέι οφ και δε νομίζω ότι θα αφήσει περιθώρια στον αντίπαλο».

ΑΕΚ – ΟΛΥΜΠΙΑ (19/4, 19.00, ΣΠΟΡ+, Μαστραφτσής, Σπυρίδωνος, Μαχαιριανάκης): «Η ΑΕΚ έπαιζε ένα πολύ σημαντικό ματς στο Μαρούσι, αφού αν κέρδιζε θα πήγαινε πολύ ψηλά, πιθανότατα και πάνω από την έκτη θέση. Εχασε όμως και τώρα μπορεί να στοχεύσει μόνο στις θέσεις 7-8, αλλά αυτές τις θέσεις τις κυνηγάει με αξιώσεις και η Ολύμπια. Η ομάδα της Λάρισας μάλιστα είναι στρωμένη και παρότι η ΑΕΚ έχει ένα προβάδισμα στα προγνωστικά λόγω έδρας, πιστεύω ότι θα γίνει αμφίρροπο παιχνίδι».

ΑΡΗΣ – ΑΙΓΑΛΕΩ (20/4, 17.00, ΕΤ1, Παπαδημητρίου, Τανατζής, Μιχαλόπουλος): «Ο Αρης έκανε μια μεγάλη νίκη σε μια δύσκολη έδρα και θεωρώ ότι μέσα στο Αλεξάνδρειο με αντίπαλο το Αιγάλεω είναι το απόλυτο φαβορί. Το Αιγάλεω δυστυχώς έχει χάσει μεγάλο μέρος της δυναμικής που είχε στον πρώτο γύρο και με τόσα προβλήματα που αντιμετωπίζει δεν αρκεί η μεγάλη προσπάθεια που κάνουν ο προπονητής και οι παίκτες του. Πιστεύω ότι μέσα στο Αλεξάνδρειο, δύσκολα μπορούν να πετύχουν κάτι καλό».

Δεν υπάρχουν σχόλια: