ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Τετάρτη 14 Νοεμβρίου 2007

ULEB CUP

Την πρώτη του νίκη στο ULEB Cup, πήρε ο Πανιώνιος, που επικράτησε με 72-61 της Σλασκ Βρότσλαβ, στο κλειστό του Ελληνικού, με τον Νέναντ Μάρκοβιτς, να κάνει το "δύο στα δύο" ως προπονητής της ομάδας. Κορυφαίοι για τους "κυανέρυθρους" ήταν οι Γιαννούλης και Καλαμπόκης, ενώ το ντεμπούτο του έκανε ο Ματίν Κλιβς.

Τα υπόλοιπα αποτελέσματα της ULEB.

Η βαθμολογία της ULEB

ΕΞΩΤΕΡΙΚΑ ΝΕΑ
Η Ντιναμό Μόσχας έριξε στο καναβάτσο την ΤΣΣΚΑ και την υποχρέωσε στη δεύτερη διαδοχική της ήττα! Η ομάδα του στρατού έχασε στην έδρα της με 82-80 από την ομάδα του Αντώνη Φώτση, ενώ την έπαθε όπως και στην Ευρωλίγκα… Ο Μπίκοφ με τρίποντο μόλις 2΄΄ πριν τη λήξη χάρισε στην ομάδα του τη νίκη και υποχρέωσε την ΤΣΣΚΑ στην πρώτη της ήττα στη Σούπερλιγκα. Οι δύο σερί ήττες αποτελούν ασυνήθιστο φαινόμενο για την ΤΣΣΚΑ και είναι λογικό να ανησυχήσουν τους ανθρώπους της ομάδας. Ωστόσο, δεν είναι φυσιολογικό να εξωθήσουν τον Έτορε Μεσίνα στην παραίτηση. Άλλωστε, η ομάδα του στρατού τον εμπιστεύεται απόλυτα. Αυτό υποστήριξε και ο γενικός διευθυντής του συλλόγου, Αντρέι Βατούτιν.

Η Μπανταλόνα δυσκολεύτηκε, ίδρωσε, αλλά κατάφερε να υπερασπιστεί την έδρα της και να κερδίσει με 87-86 τη Μανρέσα. Η Χοβεντούτ παρέμεινε στην κορυφή του ισπανικού πρωταθλήματος μαζί με τις Ρεάλ, Μπαρτσελόνα. Οι βαθμολογίες στα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα ΙΣΠΑΝΙΑ, ΡΩΣΙΑ,ΙΤΑΛΙΑ, ΓΑΛΛΙΑ .

Η επόμενη αγωνιστική στη EUROLEAGUE


Από τη σεζόν 1987-88, όταν για τελευταία φορά η ομάδα των Μπερντ, ΜακΧέιλ και Πάρις έφτασε στους τελικούς της Ανατολής είχαν να πραγματοποιήσουν τόσο εντυπωσιακό ξεκίνημα οι Σέλτικς. Οι Σέλτικς με Γκαρνέτ, Πιρς και Αλεν είναι η μοναδική αήττητη ομάδα σε όλο το ΝΒΑ, έχει δείξει τις προθέσεις της και βάζει ήδη ψηλά τον πήχη.

ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ και ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ.

Ο Kώστας Κουφός συνεχίζει να «λάμπει» στα πρώτα του παιχνίδια με το Οχάιο Στέιτ. Ο Ελληνας άσος με 19 πόντους (8/12 σουτ), επτά ριμπάουντ και τρία κοψίματα, οδήγησε το κολέγιο του στη νίκη επί του Κολούμπια με 68-54, που έδωσε την πρόκριση για τους ημιτελικούς του τουρνουά του NIT που θα διεξαχθεί στη Νέα Υόρκη.

Δεν υπάρχουν σχόλια: