ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Τρίτη 20 Νοεμβρίου 2007

ΕΞΩΤΕΡΙΚΑ ΝΕΑ

- Ίδια και απαράλλαχτη έμεινε η κορυφή του βαθμολογικού πίνακα μετά και την ολοκλήρωση της 8ης αγωνιστικής του Ισπανικού πρωταθλήματος. Μπανταλόνα, Μπαρτσελόνα και Ρεάλ Μαδρίτης εξακολουθούν να συγκατοικούν στο... ρετιρέ.

- Έναν παίκτη λιγότερο θα έχει από δω και πέρα στη διάθεσή του ο Αντρέα Ματσόν. Η απόφαση είχε ληφθεί πριν λίγες μέρες, αλλά τώρα πια κι επισήμως ο Ντανιέλε Καβαλιέρο αποτελεί παρελθόν για την Φορτιτούντο.

- Η ΤΣΣΚΑ επέστρεψε στις νίκες στο ρωσικό πρωτάθλημα και ο Νίκος Ζήσης από την πλευρά του επέστρεψε στις καλές εμφανίσεις. Ο διεθνής παίκτης ήταν ένα από τα πρώτα βιολιά της ομάδας του στρατού στη νίκη με 82-63 επί της Σουργκούτ και πέτυχε 14 πόντους με 3/5 δίποντα, 2/3 τρίποντα και 2/3 βολές. Ο 24χρονος Έλληνας μοίρασε τέσσερις ασίστ, μάζεψε εφτά ριμπάουντ και παρέμεινε αλάνθαστος στα 17 λεπτά που έπαιξε.

- Τη Ρωσία και την Ντιναμό Μόσχας θα συνεχίσει την καριέρα του ο Μίλος Βούγιανιτς. Ο περιορισμένος χρόνος συμμετοχής του Σέρβου γκαρντ στον Παναθηναϊκό, λόγω των πολλών επιλογών, τον αναγκάζει να στραφεί σε άλλες λύσεις για την καριέρα του, με την ομάδα της αστυνομίας να είναι αυτή που επιλέγει τελικά, όπου θα έχει και πάλι συμπαίκτη τον Ρομπέρτας Γιαβτόκας.

Οι βαθμολογίες στα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα ΙΣΠΑΝΙΑ, ΡΩΣΙΑ,ΙΤΑΛΙΑ, ΓΑΛΛΙΑ .

NBA

Εσπασε και το αήττητο των Σέλτικς, που έχασαν 104-102 στο Ορλάντο, και έπεσαν από την κορυφή του ΝΒΑ. Στην κορυφή βρίσκεται πλέον μετά κι από τη νίκη το Ορλάντο, ενώ ανέβηκαν ψηλά οι Λέικερς που διέλυσαν 106-78 τους Μπουλς κι έμεινε πίσω στο Ντιτρόιτ μετά την ήττα του (105-95) από τους Κινγκς στο Σακραμέντο.

ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ και ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ.

Δεν υπάρχουν σχόλια: