ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Πέμπτη 15 Νοεμβρίου 2007

Για μια ακόμη φορά ο Ολυμπιακός έφτασε στην πηγή, αλλά νερό δεν ήπιε. Οι ερυθρόλευκοι καθοδηγούμενοι από το εκπληκτικό αμερικανικό δίδυμο Γκριρ-Τζάκσον απείλησαν την ΤΣΣΚΑ με την πρώτη της εντός έδρας ήττα στην Ευρωλίγκα, η κλάση, όμως, του Σισκάουσκας (σκόραρε επτά πόντους στα τελευταία λεπτά και ένα τρίποντο-μαχαιριά ανέβασε τη διαφορά στους οκτώ), αλλά και οι αμυντικές αδυναμίες των Πειραιωτών δεν τους επέτρεψαν να φύγουν με το ροζ φύλλο αγώνα απ' την παγωμένη Μόσχα. Η "ομάδα του στρατού" επικράτησε με 88-79 υποχρεώνοντας τον Ολυμπιακό στη δεύτερή του ήττα στην Ευρώπη και ο Γκέρσον για 14η φορά σε ισάριθμα ματς, έχασε απ' τον Μεσίνα. Δεν τους έφτανε η ήττα, ήρθε και ο τραυματισμός του Λιν Γκριρ για να ολοκληρώσει το... κακό. Ο Αμερικανός χτύπησε στο 37’30’’ όταν μπερδεύτηκε στα πόδια του Νταβίντ Άντερσεν και η πρώτη διάγνωση κάνει λόγο για θλάση στο δικέφαλο. Ο ίδιος μετά το παιχνίδι δήλωσε ότι πονάει, αλλά το πόσο σοβαρός είναι τελικά ο τραυματισμός του θα γίνει γνωστό μετά τη μαγνητική τομογραφία στην οποία θα υποβληθεί. Η εικόνα του αγώνα.


Όλα τα ωραία έχουν ένα τέλος και ο Άρης δεν ξέφυγε από τον συγκεκριμένο… κανόνα. Οι «κίτρινοι» πραγματοποίησαν φέτος το καλύτερο ευρωπαϊκό ξεκίνημα στην ιστορία τους, όμως, το αήττητο σερί τους (μετρούσαν 3/3) –παρά την υπερπροσπάθειά τους- έλαβε τέλος στην Λιθουανία. Η Λιέτουβος Ρίτας επιβλήθηκε με 77-70 και με μηδέν στο παθητικό της, απολαμβάνει -πλέον- την μοναξιά της κορυφής του β’ ομίλου. Στατιστικά του ματς

Ο κατήφορος των ιταλικών ομάδων στην Ευρωλίγκα συνεχίζεται και μόνο η Σιένα προσπαθεί να κρατήσει ψηλά τη σημαία. Η Βίρτους γνώρισε εντός έδρας ήττα από την Πρόκομ ενώ η Μιλάνο έχασε στο Ζάγκρεμπ από την Τσιμπόνα. Σπουδαίο διπλό για την Φενέρ στη Γαλλία επί της Ροάν ενώ η Ρεάλ συνέχισε την εξαιρετική της πορεία και παρέμεινε αήττητη επικρατώντας της Παρτιζάν στη Μαδρίτη με καλή εμφάνιση του Λάζαρου Παπαδόπουλου.

Συνοπτικά τα αποτελέσματα

Δεν υπάρχουν σχόλια: