ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Σάββατο 10 Μαΐου 2008

Ο Θανάσης Σκουρτόπουλος αναλύει τους ημιτελικούς των πλέι οφ

Ο Θανάσης Σκουρτόπουλος ανέλυσε για τον ΕΣΑΚΕ τα δύο ζευγάρια των ημιτελικών των πλέι οφ και παρότι έδωσε τον τίτλο του φαβορί σε Παναθηναϊκό και Ολυμπιακό, δεν παρέλειψε να επισημάνει ότι «έχουμε πολλές εκπλήξιες φέτος».

ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ – ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ (1ος αγώνας, 10/5, 19.00, ΕΤ1, Μουζάκης, Αναστόπουλος, Φούφης): «Κατ’ αρχήν περιμένω μια ωραία σειρά παιχνιδιών από αυτό το ζευγάρι. Ο Πανιώνιος βρίσκεται στα ημιτελικά αφού ανέβασε πολύ την απόδοσή του στα τελευταία παιχνίδια, έδειξε το ταλέντο που όλοι του αναγνώριζαν από την αρχή, αλλά και το βάθος που έχει σαν ομάδα και το οποίο εκμεταλλεύεται πιο σωστά τελευταία. Νομίζω ότι είναι σε θέση να κοντράρει τον Παναθηναϊκό. Από την άλλη πλευρά, ο Παναθηναϊκός έκανε μια μίνι προετοιμασία, είναι φρέσκος και ξεκούραστος και αυτό θα είναι ένα σημαντικό αβαντάζ του όχι μόνο για τους ημιτελικούς, αλλά και για τη συνέχεια, ένα πλεονέκτημα σε σχέση με τα προηγούμενα χρόνια. Πιστεύω ότι ο Πανιώνιος μπορεί να κάνει μια νίκη στο γήπεδό του και να δώσει μεγαλύτερο ενδιαφέρον στη σειρά, αλλά ο Παναθηναϊκός έχει το προβάδισμα και εύκολα ή δύσκολα, θα περάσει στους τελικούς».

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ – ΜΑΡΟΥΣΙ (1ος αγώνας, 10/5, 19.00, ΣΚΑΪ, Βορεάδης, Κορομηλάς, Παπαπέτρου): «Το Μαρούσι επισφράγισε την πολύ καλή πορεία του στον δεύτερο γύρο με αυτή την πρόκριση για τα ημιτελικά. Είναι δύσκολο να πω ότι ήταν έκπληξη αυτό που κατάφερε, μάλλον ήταν η δικαίωση της προσπάθειας που έγινε. Ο Ολυμπιακός από την πλευρά του έχει σκληρύνει πολύ αγωνιστικά, έχει αποκτήσει και μεγαλύτερο βάθος στους ψηλούς με την επιστροφή του Σχορτσιανίτη και έχει σαφέστατο προβάδισμα για την πρόκριση. Το Μαρούσι θα πρέπει για άλλη μια φορά σε πολύ σύντομο χρονικό διάστημα να υπερβάλλει τις δυνάμεις του για να κοντράρει τα παιχνίδια, αλλά πιστεύω ότι είναι δύσκολο να πετύχει νίκη».

Δεν υπάρχουν σχόλια: