ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Σάββατο 9 Φεβρουαρίου 2008

100 χρόνια Παναθηναϊκός!!! 103 πόντοι!! Μόνο μία λέξη μπορεί να αποδώσει αυτό που ζ ήσαν οι χιλιάδες φίλαθλοι του ΠΑΟ που βρέθηκαν το μεσημέρι του Σαββάτου στο ΟΑΚΑ ... "ΜΑΓΕΙΑ".
Τι κι αν ο αγώνας ήταν σχετικά νωρίς για γιορταστικό αγώνα, τι κι αν ο καιρός έκανε ότι μπορούσε να αποθαρρύνει το κόσμο. Το γήπεδο σχεδόν γέμισε, το γήπεδο είχε ρυθμό, οι χιλιάδες σημαίες που μοιράστηκα δημιούργησαν μια απίστευτη ατμόσφαιρα, εν κατακλείδι οι Γιανακόπουλοι ξέρουν να φτιάχνουν γιορταστική ατμόσφαιρα, ξέρουν να τιμούν την ομάδα στην οποία ανήκουν και σε καμία περίπτωση ,όπως είπε και ο Παύλος, δεν πιστεύουν ότι τους ανήκει.

Στο αγωνιστικό κομμάτι ο Παναθηναϊκός έμεινε αήττητος στην Α1 μπάσκετ νικώντας τον ΠΑΟΚ με 103-73, σε αναμέτρηση για τη 15η αγωνιστική. Για την ακρίβεια τον... διέλυσε και έτσι έκανε το 15 στα 15! Με πρωταγωνιστές τους Φραγκίσκο Αλβέρτη και Μάικ Μπατίστ. Μετά το τέλος του αγώνα μία τεράστια τούρτα έκανε την εμφάνισή της στον αγωνιστικό χώρο και μαζί φίλαθλοι, παίκτες και Ομπράντοβιτς, γιόρτασαν.

Σπουδαία νίκη πήρε η ΑΕΚ μέσα στην Πάτρα επί της Ολυμπιάδας με 76-68, στο πλαίσιο της 15ης αγωνιστικής της Α1, με κορυφαίο τον Ουίλιαμ Έιβερι πανηγύρισε την τρίτη συνεχόμενη νίκη της.

Σημαντική νίκη για την ομάδα του Κολοσσού, η οποία επικράτησε της ΑΕΛ με 76-69 στο "Βενετόκλειο", για τη 15η αγωνιστική της Α1 μπάσκετ των ανδρών. Οι «θαλασσί» ήταν μπροστά στο σκορ σε όλη τη διάρκεια του αγώνα, όμως στην τελευταία περίοδο οι γηπεδούχοι, κάνοντας συνεχόμενα λάθη, έφτασαν σε σημείο να κινδυνεύσουν να χάσουν ένα παιχνίδι μέσα από τα χέρια του

Ο Πανελλήνιος πέρασε σαν… σίφουνας από τη Λάρισα, νικώντας την Ολύμπια με 74-58. Αυτή ήταν μακράν η καλύτερη εμφάνιση των «Ολυμπιονικών» από τη μέρα που ανέλαβε το… τιμόνι ο Ηλίας Ζούρος και η ομάδα της Κυψέλης άφησε πολλές υποσχέσεις για τη συνέχεια.


ΑΕΠ Ολύμπιας 68-76 ΑΕΚ
Παναθηναϊκός 103-73 ΠΑΟΚ
Κολοσσός Ρόδου 76-69 Α.Ε.Λ
Ολύμπια Λάρισας 58-74 Πανελλήνιος

Δεν υπάρχουν σχόλια: