ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Παρασκευή 28 Δεκεμβρίου 2007

Ολόκληρη η μπασκετική Ευρώπη «υποκλίνεται στο ταλέντο Δημήτρη Διαμαντίδη. Ο «εκλεκτός» του Ζέλικο Ομπράντοβιτς, σε ψηφοφορία που διεξήγαγε η ιστοσελίδα «eurobasket.com», αναδείχθηκε κορυφαίος μπασκετμπολίστας της Γηραιάς Ηπείρου. Μάλιστα αξίζει να αναφερθεί πως το βραβείο παρέμεινε σε ελληνικά χέρια, μιας και πέρυσι το είχε κερδίσει ο Θοδωρής Παπαλουκάς. Ο Διαμαντίδης, δεν αρκέστηκε μόνο σε αυτό τον τίτλο, καθώς πήρε και το βραβείο του καλύτερου πλέι μέικερ, ήταν μέλος της καλύτερης ευρωπαϊκής πεντάδας, όπως και της κορυφαίας πεντάδας και εκείνων που παίζουν και εκτός Ευρώπης , δίπλα στους Νοβίτσκι, Γκασόλ, Κιριλένκο και Πάρκερ.

Σε κρίσιμη καμπή βρίσκεται το μέλλον της μπασκετικής ΑΕΚ, μετά τις τελευταίες διοικητικές εξελίξεις. Ο ιδιοκτήτης της ομάδας, Δημήτρης Δρόσος απειλεί με αποχώρηση σε περίπτωση που δεν τηρηθούν όλοι οι όροι του συμφωνητικού που υπογράφηκε το περασμένο καλοκαίρι. Το πρόβλημα προκύπτει από τον τρόπο με τον οποίο ο Δημήτρης Δρόσος θα πρέπει να καταβάλει τα 3.7 εκατ. ευρώ που έχει δεσμευθεί ο πρώην πρόεδρος της ομάδας Γιάννης Φιλίππου, ως ο σύνολο των οφειλών της ΚΑΕ προς τρίτους. «Ναυάγησε» η μεταγραφή του Ιμπραϊμ Κουτλουάι.

Κοντά στην υλοποίηση μιας μεταγραφής-έκπληξη βρίσκεται ο Σπόρτιγκ. Η ομάδα των Πατησίων φέρεται να έχει έρθει σε πλήρη συμφωνία με τη διοίκηση της ομάδας των Πατησίων, που λογικά θα αποτελέσει τον επόμενο και τελευταίο σταθμό της μπασκετικής του καριέρας...
Η εμπειρία, η αρχηγική του ικανότητα και φυσικά η αξία του είναι στοιχεία ικανά να τον κάνουν επιθυμία του Άγγελου Κορωνιού.
Η μεταγραφή δεν είναι ακόμη ανακοινώσιμη, αλλά οι δύο πλευρές είναι έτοιμες να δώσουν τα χέρια.

Χωρίς τον Γιάννη Γιαννούλη, συνεχίζεται η προετοιμασία του Πανιωνίου, ενόψει του τελευταίου παιχνιδιού της χρονιάς, εναντίον του Ολυμπιακού, το βράδυ της Κυριακής, στο ΣΕΦ.

Αναμφισβήτητα ένα από τα θέματα που απασχολούν την αθλητική επικαιρότητα το τελευταίο διάστημα είναι οι σχέσεις της ΚΑΕ Ολυμπιακός με τον Σοφοκλή Σχορτσιανίτη. Ο διεθνής σέντερ είχε προβεί σε αποκαλύψεις για το τι ακριβώς είχε συμβεί και το πώς είχε φτάσει η ομάδα του Πειραιά στην απόφαση να διακόψει το συμβόλαιο μαζί του. Η διοίκηση των «ερυθρολεύκων» με ανακοίνωση της, τοποτήθηκε και επίσημα για το το θέμα που είχε δημιουργηθεί προ ημερών.

Δεν υπάρχουν σχόλια: