ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Σάββατο 29 Δεκεμβρίου 2007

Ο Κώστας Πιλαφίδης αναλύει την 10η αγωνιστική

ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ – ΑΕΚ (29/12, 17.00, ΕΤ1, Σπυρίδωνος, Καρούσης, Διαμαντής): «Ο Παναθηναϊκός έχει το θεωρητικό προβάδισμα και είναι το φαβορί αυτού του αγώνα, έστω κι αν η ΑΕΚ τον τελευταίο καιρό έχει δείξει ότι αλλάζει πρόσωπο και βελτιώνεται».

ΟΛΥΜΠΙΑ – ΑΙΓΑΛΕΩ (29/12, 17.00, Σχινάς, Καρακατσούνης, Μάνος): «Είναι ένα από τα δύσκολα παιχνίδια της αγωνιστικής. Η Ολύμπια χρειάζεται τους βαθμούς κι επειδή παίζει και στην έδρα της θεωρώ ότι έχει τον πρώτο λόγο. Το Αιγάλεω, πάντως, είναι μια ομάδα που μέχρι τώρα έχει δείξει μεγάλη συνέπεια στο παιχνίδι της».

ΡΕΘΥΜΝΟ – ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟΣ (29/12, 17.00, Χριστοδούλου, Ηλιόπουλος, Μητσόπουλος): «Θεωρώ ότι πρόκειται για εξαιρετικά αμφίρροπο παιχνίδι, αφού και οι δύο ομάδες διανύουν περίοδο αλλαγών. Το μεν Ρέθυμνο με τον Πεδουλάκη έχει ξεκινήσει μια καινούργια προσπάθεια και έχει κάνει και προσθήκες παικτών, ο δε Πανελλήνιος έχει τον Ζούρο που προσπαθεί να περάσει την δική του φιλοσοφία, σε μια ομάδα με πολύ και καλό υλικό. Επειδή πάντως και οι δύο δεν έχουν ολοκληρώσει τις αλλαγές τους, πιστεύω ότι το ματς θα είναι αμφίρροπο».

ΠΑΟΚ – ΑΕΛ (29/12, 19.00, Supersport, Κουκουλεκίδης, Τανατζής, Γκούμας): «Ο ΠΑΟΚ είναι άλλη μία ομάδα που έχει αλλάξει προπονητή, έχει κάνει και προσθήκες στο ρόστερ του και σταδιακά δείχνει να βρίσκει τον ρυθμό του. Εμείς έχουμε μια σταθερή πορεία εδώ και αρκετό καιρό, πάντως, θα δώσω τον πρώτο λόγο στον ΠΑΟΚ επειδή έχει μεγάλη ανάγκη τους βαθμούς και παίζει στην έδρα του».

ΚΟΛΟΣΣΟΣ – ΑΡΗΣ (30/12, 16.30, ΕΤ1, Βορεάδης, Παπαπέτρου, Μπήτης): «Ο Κολοσσός χρειάζεται πολύ τους βαθμούς, αλλά από την άλλη πλευρά ο Αρης δείχνει ότι έχει τον τρόπο να κερδίζει όταν είναι στα καλά του. Αυτή την στιγμή φαίνεται ότι είναι σε καλό δρόμο, έχει ενισχυθεί με την προσθήκη του Τέρι μετά την απόκτηση διαβατηρίου από τον Μάσεϊ και συνολικά εκτιμώ ότι το παιχνίδι είναι αμφίρροπο, με ένα ελάχιστο προβάδισμα να πηγαίνει στον Αρη».

ΜΑΡΟΥΣΙ – ΟΛΥΜΠΙΑΔΑ (30/12, 17.00, Supersport, Παπαδημητρίου, Μαστραφτσής, Ταβουλαρέας): «Θα δώσω ένα μικρό προβάδισμα στο Μαρούσι, επειδή έχει μεγάλη ανάγκη τους βαθμούς και μέσα στην έδρα του δεν του επιτρέπεται να κάνει κάποιο στραβοπάτημα. Η Ολυμπιάδα έχει και μία απουσία, αφού δεν αντικαταστάθηκε ο Αμερικανός πλέι μέικερ που απομακρύνθηκε».

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ – ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ (30/12, 21.30, ΣΚΑΪ, Μουζάκης, Γκόντας, Αφεντουλίδης): «Ο Ολυμπιακός έχει δείξει ότι βρίσκει την ταυτότητά του σε σχέση με προηγούμενα παιχνίδια, με τον Μπλάκνεϊ να συμμαζεύει το παιχνίδι του. ΓΙ’ αυτό το παιχνίδι έχει πολύ σοβαρό πλεονέκτημα, απέναντι στον Πανιώνιο ο οποίος δείχνει προβληματικός τον τελευταίο μήνα».

Δεν υπάρχουν σχόλια: